1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

TALLER DE CINEMA I ANIMACIÓ

 

TALLER D’ANIMACIÓ I CINEMA PELS ALUMNES DE L’ACADÈMIA

 

Els dilluns 13 i 20 de juny està previst fer un taller gratuït a càrrec de Quim Ribalta de “El Bombeto”; una empresa que es dedica a tallers itinerants d’animació i cinema.

Aquest taller està relacionat amb una activitat que realitza CineClub Sabadell. Concretament amb una pel·lícula que es passa al cinema Imperial el proper 9 de juny a les 21.00h que es titula “Un perro llamado dolor” 90min, (2001) de Luís Eduardo Aute. Aquesta és una obra experimental que consta de 4.000 dibuixos que va realitzar Aute durant cinc anys. Set històries que expressen la relació entre l’artista i el model.

 

ACTIVITAT:

És per això que “El Bombeto” pretén acostar-se als artistes de l’Acadèmia de Belles Arts amb l’objectiu de fer un taller/experiment. Els participants podran fer que els seus dibuixos, pintures i escultures cobrin vida. Perquè animar és molt més que fer moure imatges, és aconseguir que aquestes imatges expressin la vida que contenen.

Capacitat per 10 persones.

 

HORARI:


- Dijous 9 de juny (21.00h): Passi de la pel·lícula "Un  perro llamado dolor" a l'Imperial.

*Gratuït pels membres col·laboradors de l’Acadèmia. / 6,00€ no membres

- Dilluns 13 de juny (18.00h – 20.30h): Taller d'Animació “El Bombeto” a l’Acadèmia.
- Dilluns 20 de juny (18.00h – 20.30h): Taller d'Animació “El Bombeto” a l’Acadèmia.

*Ambdós sessions dels tallers són gratuïtes per tothom. No és imprescindible haver vist la pel·lícula. Es prega confirmació de l’assistència al taller.

 

 

Per més informació: Passeig Manresa, 22 / 93 725 09 45 / www.fbellesarts.org/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de