1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Aproximacions a l'obra d'Alfons Borrell

L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. juntament amb Cineclub Sabadell, enceten una proposta entorn l’artista sabadellenc Alfons Borrell. El proper juliol l’artista presenta una nova retrospectiva a la Fundació Miró, i tant l’Acadèmia de Belles Arts com Cineclub Sabadell han volgut acompanyar i reconèixer Borrell novament a través de diferents activitats, per engrandir els actes entorn l’artista a la seva pròpia ciutat:


Dimarts 16 de juny de 2015 l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell oferirà una conferència a càrrec d’Oriol Vilapuig, artista i curador d'aquesta exposició que Borrell presentarà a la Fundació Miró. La conferència comptarà també amb els invitats Roser Saus i el mateix Alfons Borrell, tot fent una tertúlia entorn la trajectòria i obra de l’artista, i els últims encàrrecs que la ciutat li ha demanat. La conferència començarà a les 7 de la tarda a l’Auditori de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P., amb entrada gratuïta (cal reservar plaça a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 937250945).


I dijous 18 de juny de 2015 Cineclub Sabadell projectarà el documental “Reconèixer Borrell” als cinemes Imperial de Sabadell, dins la seva programació. Podrem veure el documental a partir de les 8 del vespre, i un segon passi a dos quarts d’11 de la nit. L’accés al cinema és gratuït pels socis d’ambdues entitats, i d’un preu de 6 € pel públic general.


A partir del 2 de juliol i fins a finals de setembre, la Fundació Miró presenta la mostra “Alfons Borrell. Els treballs i els dies”, una revisió d'aquest autor a cura d' Oriol Vilapuig i la pròpia Fundació. Sota aquest títol  es mostren més d’un centenar d’obres que abracen seixanta anys d’intens i constant treball d’Alfons Borrell, a partir d’una aproximació no cronològica sinó prenent la forma i metodologia d’un assaig, en set àmbits d’estudi que permeten noves lectures i confrontacions i que ens remeten a certes actituds i posicions del seu autor vers l’art com a experiència de vida.

Conferenciants: Oriol Vilapuig, Roser Saus i Alfons Borrell

Dia i hora: dimarts 16 de juny de 2015, a les 19h 

Lloc: Auditori de l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. 

Preu: gratuït

És indispensable inscriure's prèviament a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P. (Passeig Manresa, 22) o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Activitat coorganitzada pe Cineclub Sabadell i Acadèmia de Belles Arts de Sabadell F.P.

 

 

Amb el suport de