1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Exposició Col·lectiva de membres col·laboradors

Inauguració dimarts 2 de jun a les 19h. Del 2 al 20 de juny de 2015, a sala I.

Com cada any per aquestes dates, arriba la ja esperada exposició dels membres col·laboradors de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Aquells artistes que donen suport a l’entitat i que en participen. L’Acadèmia de Belles Arts, va néixer com a punt de trobada d’artistes amb una clara vocació formativa. La llavor d’aquells orígens es manté, i ha donat fruit no tan sols als seus tallers, sinó en el què representa el intercanvi d’idees a través de les seves múltiples activitats. Una d’elles, aquesta exposició que s’inaugura el proper dimarts dia 2 de juny, a les 7 del vespre.

La Junta de l’Acadèmia convida als seus membres col•laboradors a dur una obra per a compartir amb la resta de socis i amb el públic en general. Durant aquests dies tindrem l’oportunitat de veure una variada exposició en quant a tècniques, temes, disciplines artístiques, formats, etc. en la voluntat de viure plegats l’essència d’aquesta entranyable entitat.

Els invitem, doncs, a venir a gaudir d’aquesta exposició que es podrà visitar fins dissabte 20 de juny, dins de l’horari d’obertura de sales de l’Acadèmia: de dimarts a dissabte de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre.


 

 

Amb el suport de