1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

MIRADES. Diàleg entre professors de l'Acadèmia. NATI AYALA I JOSEP MORENO

Nati Ayala
Cursa estudis a l'escola Massana de Barcelona. Al 1987 és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Posteriorment realitza els cursos de doctorat. Al 1989 rep el primer premi de pintura en la II Biennal del Vallès que organitza la Caixa de Pensions.

És professora de l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat del Vallès de 1981 a 1990. Imparteix classes a la II Escola d'Estiu d'Art, Oficis i Disseny de la Diputació de Barcelona, així com a l'Escola Illa de Sabadell. Actualment és docent a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

Participa en diferents exposicions, entre elles: Cercle Cultural de la Caixa de Pensions. Granollers. Itinerant per Reus, Vic i Lleida, Galeria Inge Maltus de Sabadell, Galeria Nova 3 de Sabadell, Sala 4-Art de Barcelona, Maison des Arts de Evreux (França), Alliance Française de Sabadell.

Realitza diferents cartells per a la Festa Major de Sabadell, participa en la col·lecció "Agenda" d'Ambit Serveis Editorials de Barcelona, dissenya el logotip de la Casa Taulé de Sabadell, realitza el logotip de l'Escola Teresa Claramunt de Sabadell i col·labora amb el grup de poesia Papers de Versàlia, fent el logotip, així com dibuixos per als llibres i les plaquetes de poesia.

Josep Moreno
Nascut a Orce (Granada) ha desenvolupat tota la seva activitat artística a Sabadell. Graduat en pintura mural per l’Escola Llotja de Barcelona i Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb la qual habitualment treballa.

Ha fet nombroses exposicions a Catalunya: Galeria Traç d’Art de Sabadell, Galeria Canals de Sant Cugat, Galeria Fidel Balaguer (Matadepera), Galeria Trebol (Barcelona). I fora de Catalunya: Centro José Saramago (Granada), Fundación Caja Rural (Granada), Palacio de los Segura (Orce)...

Amb el suport de