1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FESTIVAL 30 NITS DANSA I ART!

 

DIA: DISSABTE 9 DE JULIOL

HORA: 19.30H

LLOC: ACADÈMIA DE BELLES ARTS SABADELL

Preu entrada: 3€ per persona (Entrades limitades)

 

El projecte de “Dansa i Art” neix amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Bots i l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. És una iniciativa que es durà a terme un dissabte al mes. Els alumnes de l’escola de dansa s’inspiraran en els quadres exposats a la Sala i realitzaran una coreografia. És una experiència única i diferent ja que art i dansa es fusionen.

 

Text de la coordinadora de dansa de “Dansa i art!”, Elisabeth Ollé:

“Tota obra té el seu procés de creació; una escultura, una pintura, una cançó, un poema, una fotografia…i també una coreografia. En aquest punt podem entendre doncs, que totes les arts s’influeixen entre sí, lliguen, connecten, unes n’inspiren d’altres i que totes parlen del món on existeixen. Com a docents de dansa volem apropar aquest missatge als nostres alumnes, submergir-los en un món on la cultura és fonamental, ensenyar-los la relació entre totes les arts i explicar-los aquest procés creatiu que tota obra artística té abans que el públic la pugui percebre."

 

L’actuació del dissabte 9 de juliol estarà basada en l’Exposició Col·lectiva dels tallers de l’Acadèmia, obres d’alumnes de moltes edats i temàtiques diferents. Els ballarins i ballarines s’inspiraran en el procés de creació de les obres dels tallers.

 

 

Amb el suport de